Plopsaland De Panne

Het meest bezochte pretpark van België heeft er een parel bij: een gloednieuwe indoorzone Circus Bumba met 5 attracties voor de hele familie! De gekke clown Bumba en zijn vrienden slaan de tenten van hun circus op in Plopsaland De Panne! 

Neem een duik in Tumbi’s Ballenbad en klim in Poppa’s Klimtoren naar het hoogste punt, waar je een prachtig uitzicht hebt over het volledige circus. Of wat dacht je van een rit in de Bumballoon? Hou je vast aan de takken van de bomen, want De Dolle Busrit is volledig op hol geslagen!

Als kers op de taart neemt Bumba je mee op reis doorheen verschillende continenten. Ontdek samen met familie en vrienden de ruimte, het leven onder water en zoveel meer in Op Reis Met Bumba! Het wordt een reis om nooit meer te vergeten!

 

Op wandelafstand van het station (20')
Voorzieningen voor mensen met een visuele beperking
Voorzieningen voor mensen met een auditieve beperking
Voorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking
Autismevriendelijk
Babyvriendelijk
Dementievriendelijk
Borstvoedingsvriendelijk

Onvergetelijk

Gil de longen uit je lijf tijdens de meest onvergetelijke rit van je leven op Europe’s Best New Coaster: The Ride to Happiness by Tomorrowland waarbij je maar liefst 5 keer overkop gaat terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Geen hoogtevrees? Waag je aan een vlucht op de spectaculaire 70-meter hoge Nachtwacht-Flyer. Of wat dacht je van een spannende rit op Anubis the Ride of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen. Je geliefde Studio 100-helden verwelkomen de allerkleinsten met open armen en nemen hen mee op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Maak kennis met de verkeersregels in het Verkeerspark terwijl De Buurtpolitie een oogje in het zeil houdt! Een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop of wat denk je van de onvergetelijke indoorattracties in Mayaland? In Plopsaland De Panne kan het allemaal!